جهت ارتباط سریع و آسان با کارشناسان حقوقی هلدینگ مهر و دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید
٠٩١٢٠٥١٩٨٣٥
٥٣ - ٠٢٥٣٧٧٣٤١٥٢  
جهت ارتباط با ما تماس بگیرید
٠٩١٢٠٥١٩٨٣٥
٥٣ - ٠٢٥٣٧٧٣٤١٥٢  

هزینه ای که باید برای مشاوره حقوقی آنلاین پرداخت کنیم؟

مشاور حقوقی آنلاین

افرادی هستند که در رشته حقوق تحصیلات کرده اند. و از قوانین مربوط به مجازات اسلامی، قانون آیین دادرسی کیفری یا قوانین مدنی، ثبتی، قوانین مرتبط با کار، حقوق تخصصی مدنی، قوانین تجارت داخلی و بین‌المللی و غیره اطلاعات کافی دارند. و با این آگاهی به موکل خود در هر زمینه حقوقی مشاوره می دهد. حال در همین مهارت مشاوره حقوقی ، مشاوره حقوقی آنلاین، نیز با توجه به پیشرفت تکنولوژی و فضای مجازی  ارائه خدمات حقوقی را انجام می دهد و حتما نباید فرد به صورت حضوری مشاوره بگیرد. به صورت مجازی و از راه دور انجام می دهد. به این صورت که وکیل و موکل با اینترنت و مجازی با هم ارتباط دارند. وکیل سوالات و مشکلات حقوقی موکل را بررسی می کندو او را راهنمایی می کند . برای اطلاع از هزینه مشاوره حقوقی تلفنی یا آنلاین با هلدینگ مهر همراه باشید.

مشاور حقوقی آنلاین

هزینه مشاوره حقوقی آنلاین

توجه داشته باشید هزینه مشاوره حقوقی آنلاین نیز بستگی به شرایطی با هم متفاوت هستند مانند :

  • میزان تحصیلات مشاور: تعیین کننده هزینه مشاوره حقوقی آنلاین می باشد، هر چه مشاوره حقوقی با تجربه تر باشد با توجه به تحصیلات بالایی هم که دارد طبیعتا کارش بهتر است و مشاوره بهتری با توجه به تجربه خود ارائه می دهد و همین می تواند هزینه مشاوره حقوقی آنلاین فرد با تجربه نسبت به کسی که تازه وارد این حرفه شده است فرق دارد و بالاتر است.
  • وضعیت پرونده : هزینه مشاوره حقوقی انلاین بعضی مواقع به خاطر وضعیت پرونده بالاتر یا پایین می باشد .از این لحاظ که پرونده گاهی چنان پیچیده می باشد باید چندین بار موکل را  راهنمایی کنند و کاری نیست که با یکبار مشاوره تمام شود.

اصلی ترین کارهای مشاوره حقوقی آنلاین

راهنمایی و مشاوره دادن به موکل می تواند در روند پرونده با راهنمایی مشاور حقوقی موثر باشد همین مشاوره دادن در زمینه های زیر می باشد:

بررسی و تحقیقات قانونی

یکی از مهمترین اموری که در طی مشاوره حقوقی آنلاین انجام می گیرد، تحقیقات قانونی است. مشاور معمولا مدت زمان زیادی را صرف پاسخ دهی به سوالات شما خواهد کرد. اما گاها نیاز است که برای پاسخ دهی هر چه بهتر پرونده های دیگر را مورد بررسی قرار دهد، مطالعاتی انجام داده و برای کسب اطلاعات بیشتر تحقیقاتی داشته باشد. به همین دلیل انجام تحقیقات قانونی از خدمات و کارهایی است که توسط مشاور حقوقی آنلاین صورت می پذیرد.

تنظیم لایحه یا دادخواست

لایحه ها که وکیل یا همان مشاوره حقوقی تنظیم می کند در زمان بررسی پرونده خیلی مهم و کاربردی می باشد و برای رسیدن به نتیجه بهتر موثر است .تنظیم لوایح هم با توجه به مدارک و توضیحات از طرف موکل که با سوالات وکیل بکه از او می پرسد جمع آوری می شود و وکیل تحقیقاتی را انجام می دهد و لایحه را می نویسد. 

ارائه راهکار

با توجه به اطلاعاتی که مشاوره حقوقی دارد راهکارهایی که مناسب روند پرونده باشد را ارائه می دهد و مواردی را به موکل پیشنهاد می دهد که به زودتر رسیدن به نتیجه پرونده کمک می کند.

 زمینه‌های تخصصی در ارائه مشاوره آنلاین حقوقی

مهمترین مزایای دریافت مشاوره حقوقی آنلاین

بیشتر به افرادی که قصد طرح دعوا در مراجع قضایی و دفاع از حقوق خود را دارند، بسیار توصیه می شود. مهمترین مزایای این نوع مشاوره عبارتند از :

  • سرعت کار بالاتر
  • ذخیره سازی فایل مشاوره

نکات مهم در هنگام انتخاب وکیل برای مشاوره حقوقی آنلاین

  • تجربه و تخصص وکیل
  • نحوه ارتباط وکلای با موکلا
  • هزینه مشاوره

تفاوت وکالت با مشاوره حقوقی آنلاین

بعضی ها فکر می کنند مشاوره حقوقی همان وکیل می باشد که به صورت آنلاین نیز مشاوره می دهد در صورتی که شاید در خیلی موارد به هم شبیه باشند اما تفاوت هایی هم با هم دارند.

  • اولین مورد تفاوت مشاوره حقوقی آنلاین با یک وکیل این است که مشاور تنها شما را راهنمایی می کند، اما وکیل علاوه بر راهنمایی و مشاوره ، تمامی امور قضایی پرونده تان را نیز انجام می دهد.
  • مورد دیگر در مورد تفاوت وکیل و مشاور حقوقی ، وکلا باید حتما در آزمون شرکت نموده و نمره قبولی خود را کسب نمایند.در حالی که مشاورین تا حدودی تحصیلات حقوقی داشته باشند می توانند مشاوره بدهند و موکل را راهنمایی کنند نیازی به شرکت در آزمون نخواهند داشت، تا مقطعی خاص دارای تحصیلات حقوقی باشند کافی است.
  • تفاوت سوم دریافت پروانه و مجوز می باشد. تمامی وکلا باید برای شروع به وکالت، پروانه و مجوز های لازم را از قوه قضائیه دریافت نموده باشند. تا بتوانند دفتر وکالت بزنند در حالی که مشاور که به ارائه مشاوره حقوقی آنلاین می پردازد، عملا برای فعالیت خود نیازی به دریافت پروانه و مجوز نخواهد داشت. چون دفتری ندارد که بخواهند موکلین به آنجا مراجعه کنند یا خودش بخواهد در ان دفتر حضور داشته باشد همان آنلاین بدون اینکه جای خاصی داشته باشد مشاوره می کند. خاصیت کار آنلاین و مجازی همین است که در هر جایی می توان کار خود را انجام داد.

ویژگی‌های یک مشاور حقوقی آنلاین

  • آگاهی کامل به مسائل حقوقی را داشته باشد و با قوانین حقوقی آشنا باشد.
  •  آنقدر در کار خود مسلط باشد که توانایی در متقاعد کردن افراد را داشته باشد.
  • مسئولیت‌پذیر و دلسوز باشد و پرونده و کاری که به وی سپرده شده را در زمان مناسب و به نحو احسن به انجام رساند.
  • توانایی آن را داشته باشد که مشاوره حقوقی ارائه دهد طوری باشد تا مسائل را به شیوه‌ای ساده و قابل فهم بازگو نماید.
  • عادل باشد ، رعایت عدالت و انصاف در مورد موکل و طرف مقابل یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های مشاوره حقوقی  به شمار می‌آید.
  • مشاور حقوقی لازم است از قدرت تصمیم‌گیری بالایی بهره‌مند باشد و در انجام آن چه ذکر می‌کند قاطع باشد. طوری نباشد که مرتب نظر خود را عوض کند و نداند که چه باید کند.
  • مشاور خبره و یک وکیل خوب باید در عین جسارت و شجاعتی که دارد از محاسن اخلاقی برخوردار باشد. اخلاق مهمتری ویژگی یک مشاوره حقوقی آنلاین است که در کارش موفق می شود .
  • صداقت و تعهد به آن چه بیان می‌شود یکی‌دیگر از ویژگی‌های مشاور حقوقی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای دیدن نوشته هایی که دنبال آن هستید تایپ کنید.